produk dah ada? Tak kisahla produk sendiri atau jual produk orang lain. Tapi masih tiada landing page?

Nak tak kami tunjukkan kepada anda cara bagaimana untuk buat landing page dengan mudah, murah & Nampak Eksklusif?

PERHATIAN! Panduan Ini Untuk Mereka Yang Ingin Belajar Membina Landing Page Daripada ‘Zero’ to Hero!

VIDEO PANDUAN BAGAIMANA MEMBINA SENDIRI LANDING PAGE

nak tanya ni...

Adakah anda sedang mencari jalan bagaimana nak jual produk anda di internet?

Kalau YA jawapan anda maka anda berada di laman yang betul

Realitinya...

“Jangan tunggu lama-lama, bina landing page sekarang! Lagi cepat anda bina, lagi bagus...”

Pernahkan dengar kata-kata yang sebegini dari mulut-mulut yang bergelar SIFU atau OTAI bisnes internet? Ya memang betul! Membina landing page merupakan jalan terbaik untuk menjual di internet. Akan tetapi masalahnya..

Kos paling rendah untuk bina landing page yang lengkap

CAJ SERVIS BINA WEB (landing page / minisite) = RM2000

CAJ SERVIS BINA COPYWRITING (Sales Letter) = RM600

***Tak termasuk kos meletakkan sistem terima bayaran automatik

Totalnya secara kasar adalah RM2600. Untuk peringatan ini adalah kos yang paling rendah untuk kualiti yang OK.

Bagi yang baru nak mula bisnes internet ini satu kos yang tinggi juga. Hampir-hampir bayaran sewa bulan pertama untuk kedai. Jadi bagaimana nak settlekan masalah ini? Yang menjadikan ianya mahal adalah CAJ SERVIS.

Jadi SOLUSINYA?

Bina Landing Page anda sendiri dan Jimat ribuan ringgit.

Cuma Perlu Ingat!

Landing page ini sesuai untuk menjual 1 ke 3 produk / pakej sahaja. Anda mempunyai lebih daripada 3 produk/pakej? Klik Sini

Nak Bina Sendiri Landing Page Tapi Masalahnya…

Tak tahu nak buat. Kalau sebut pasal coding lagilah tak tahu. Senang kata buta IT lah.

Kalau tahu pun sikit-sikit je. Kalau buat sendiri gerenti tak siap-siap landing page tu.

Kami Faham Dan Kami Nak Selesaikan Masalah Anda!

Eezwan
manaf

Eezwan Manaf berpengalaman berkecimpung dalam dunia pembinaan laman web sejak tahun 2010 lagi. Pelbagai jenis website bisnes terutamanya untuk ramai usahawan dan brand. Jika anda ingin dapatkan sumber maklumat tentang laman web, beliau merupakan orang yang betul untuk anda rujuk.

raja
safuan

Raja Safuan merupakan  seorang strategist dan usahawan internet yang telah berkecimpung dalam perniagaan internet sejak 2006 lagi. Dilahirkan tidak sempurna fizikal seperti orang lain namun ianya tidak menjadi penghalang kepadanya untuk berperanan sebagai Mastermind dalam perniagaannya.

 

Kenapa anda perlu miliki landing page?

Mudah Untuk Close Jualan

Tidak perlu susah payah nak close jualan menggunakan Whatsapp atau messenger

Mudah Nak Promote

Mudah untuk promosi jualan kerana adanya kedai online. Hanya perlu sebarkan link sahaja

Sistem Bayaran Sistematik

Dalam landing page kita boleh pasang sistem terima bayaran yang sistematik dengan kos yang sangat rendah. Sama seperti E-Commerce.

Branding

Mudah untuk bina ’branding’ dan kredibiliti dari segi visual dan konten.

Automatik

Kedai online anda boleh dijadikan sebagai alat untuk jualan secara automatik. Segala urusan jualan berlaku secara automaik tanpa anda perlu terlibat secara terus. Hanya perlu bawa prospek ke kedai online anda dan bila pelanggan membuat bayaran akan menggunakan ’payment gateway’ dan anda hanya lihat jumlah jualan yang terhasil.

24/7

Kedai anda boleh beroperasi 24 jam sehari tampa cuti tanpa henti sepanjang tahun

Lebih Dipercayai

Kedai online lebih dipercayai pelanggan berbanding setakat nampak di iklan dan seterusnya kena whatsapp pihak seller.

Terkawal

Mudah untuk melakukan pemantauan dan kawalan.

Selamat

Selamat kerana kedai online milik anda sendiri dan tidak tertakluk kepada apa-apa perubahan algorythm dan syarat yang ketat dari pemilik sebenar website.

3 Elemen Penting Yang Perlu Ada Bagi Membina Landing Page Yang Mampu Menjana Duit

  • #1 Struktur & Design

    Struktur, susunan serta rekaan web yang baik menyebabkan web itu selesa untuk dibaca dan mudah untuk pembaca terima maklumat. Peranan tema dan warna juga dapat mempengaruhi emosi membeli pembaca.

  • #2 Copywriting (Sales Letter)

    Web kita umpama kedai dan copywriting umpama jurujual web kita itu. Maka copywriting yang baik dapat mencipta jualan yang kita Mahukan.

  • #3 Kaedah Terima Bayaran

    Bahagian yang paling penting dalam jualan adalah sistem terima bayaran. Ianya umpama ‘cashier’ dalam kedai kita. Sistem terima bayaran haruslah memudahkan pelanggan kita untuk membayar. Sistem yang paling bagus adalah payment gateway.

Atas kerana itu kami telah hasilkan…

VIDEO PANDUAN BAGAIMANA MEMBINA SENDIRI LANDING PAGE

APA YANG BAKAL ANDA AKAN PELAJARI DARI PANDUAN INI?

KENAPA ANDA WAJIB DAPATKAN PANDUAN INI?

Langkah Demi Langkah

Anda hanya perlu ikut sahaja seperti yang ditunjukkan.

Boleh Ulang

Anda boleh ambil masa seberapa lama anda suka untuk gunakan video ini. Jika tidak faham boleh ulang berkali-kali

Lengkap

Apa yang anda perlukan untuk bina landing page akan diajar dari A sampai Z.

Mudah Nak Faham

Penggunaan bahasa mudah agar mudah untuk anda memahami proses

Boleh Dipercayai & Diyakini

Video ini telah dihasilkan oleh individu yang berpengalaman dan berpengatahuan dalam bidang website & landing page.

Berkualiti

Video yang dihasilkan berkualiti HD supaya anda boleh lihat lebih jelas cara-caranya. Bukan jenis video yang pecah-pecah hasilnya.

Bagaimana Nak Memiliki Semua Video Tersebut?

Untuk memiliki kesemua video panduan tersebut anda hanya perlu klik butang tempahan dan lakukan tempahan dengan komitmen sebanyak…

RM1297

RM47 Sahaja

RM67 Sahaja!

(Harga RM67 Dah Sold Out)

Harga Early Bird (Sampai 19/4/2021 Jam 11:59 PM)

  • 00Hari
  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00Saat

Namun setelah kami dapati jika hanya video panduan membina landing page sahaja yang kami berikan ianya tidak lengkap dan tidak mencukupi untuk bantu anda sepenuhnya.

 

Dengan itu kami menambah value lagi untuk anda dengan menghasilkan sebuah e-book yang diberi nama 8 Langkah Mudah Menulis Salesletter Untuk Landing Page berharga RM199. Anda tidak perlu mengeluarkan kos tambahan sebanyak itu kerana kami berbesar hati memberikan e-book ini kepada anda secara PERCUMA! Ianya ditulis oleh Zahrul Azua seorang copywriter berpengalaman selama 14 tahun dalam industri copywriting di Malaysia dan Asia.

BONUS PERCUMA

8 Langkah Mudah Menulis Salesletter Untuk Landing Page

Oleh Zahrul Azua (Bernilai RM199)

Dalam pakej ebook ini anda akan belajar tentang:

  1. 8 Langkah Membina Sales Letter Yang Mampu Mencipta Jualan
  2. Blueprint Membina Sales Letter Menjual
  3. Manual Membina Sales Letter Menjual
  4. Buku Kerja Membina Sales Letter menjual
  5. Contoh-Contoh Sebenar Sales Letter Untuk Landing Page

JANJI BOLEH HASILKAN JUALAN

 

***JIMAT RM1497 jika boleh buat sendiri Sales Letter

zahrul
azua

Zahrul Azua merupakan pelopor kepada industri servis menulis surat jualan di dalam pasaran tempatan dalam Bahasa Melayu.  Mula menulis surat jualan dan copywriting sejak tahun 2007 lagi (Berpengalaman 14 tahun). Telah menghasilkan 3 buku best-seller serta beberapa ebook yang berkisar tentang surat jualan dan copywriting untuk bisnes. Kini segala pengalaman dan ilmu beliau dalam penulisan sales letter (surat jualan) dicurahkan di dalam ebook ini dan ia bakal menjadi milik anda.

Kami Nak Beri Beberapa lagi BONUS lagi ISTIMEWA buat anda... (Bernilai lebih RM397)

Kupon Diskaun Servis Copywriting

Jika anda ada masalah dalam menghasilkan copywriting, pihak Lejenisback berikan anda kupon diskaun sehingga 50%. JIMAT! JIMAT! JIMAT!

Kupon Diskaun Hosting Evo

Lagi bonus buat anda yang dapatkan panduan ini. Pihak Hosting Evo memberikan anda kupon diskaun untuk anfda memiliki hosting anda sendiri. JIMATLAGI!

Apa? Tak Cukup Padu Lagi BONUS Yang Kami Bagi? Apa Kata Kami Berikan Support Kepada Anda Melalui Telegram!

Kami wujudkan sebuah group support eksklusif di dalam Telegram. Di sana anda boleh bertanya tentang pembinaan landing page, strategi jualan landing page atau pun membina ayat jualan yang berkesan di landing page.

 

Boleh kata harganya tidak ternilai! Kami tak sabar menunggu anda bersama-sama kami di dalam group Telegram nanti!

  • Video2 Lengkap MyStarterPage bernilai RM1297
  • Ebook Lengkap 8 Langkah Mudah Menulis Salesletter Untuk LandingPage bernilai RM199
  • Bonus Istimewa RM397
  • Support RM3997

Namun Kami Hanya Kenakan Yuran Komitmen Hanya RM47 sahaja untuk semua ni!

Caranya mudah sahaja,

  1. Klik butang tempahan dan terus lakukan tempahan dengan membuat bayaran sebanyak RM197 RM47
  2. Check emel dari kami dan kami akan berikan link untuk download video secara terus.

Nah… sekarang anda sudah boleh Jimat ribuan ringgit dengan membina sendiri Landing Page Jualan anda. Gunakan bonus-bonus yang diberikan untuk jadikan landing page anda LENGKAP & BERKESAN bagi menghasilkan jualan besar.

Copyright©Lejensiback – Starter Landing Page 2021